Natuurgeneeskundig Therapeut

Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik, Simone Engel, op een holistische manier (holistisch is niet alleen naar een specifieke klacht kijken maar naar de mens als geheel) met de ‘vijf natuurgerichte principes’ zoals energie (alles in ons en om ons is energie), prikkeloverdracht (o.a. zenuwstelsel), drainage (ontgiften), voeding (goede voeding is essentieel) en psyche (emotie en gedragspatronen). Ik integreer al deze principes in mijn behandelingen met Orthomoleculair-, Darm-, Oligo-, Fytho-, en Coaching methodieken.

Veel mensen hebben traag werkende schildklier

Een op de honderd Nederlanders heeft een verlaagde schildklierfunctie zonder het te weten. Dat is veel meer dan tot nu toe in medische kringen werd aangenomen.

Blijkt uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). LifeLines volgt de gezondheid van 165.000 inwoners van Noord-Nederland. Een traag werkende schildklier leidt onder meer tot een verhoogde kans op hart- en vaatziekten en toename van het gewicht. Hoe eerder een dergelijke afwijking kan worden vastgesteld, des te eerder een behandeling kan worden gegeven.

Bij ons kunt u een gratis schriftelijke test aanvragen om een eerste indicatie te krijgen of de schildklier goed werkt.

Stuur een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en test schildklier.

mbog 736tllogo batc footerOnze praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen MBOG en BATC.