Natuurgeneeskundig Therapeut

Als natuurgeneeskundig therapeut werk ik, Simone Engel, op een holistische manier (holistisch is niet alleen naar een specifieke klacht kijken maar naar de mens als geheel) met de ‘vijf natuurgerichte principes’ zoals energie (alles in ons en om ons is energie), prikkeloverdracht (o.a. zenuwstelsel), drainage (ontgiften), voeding (goede voeding is essentieel) en psyche (emotie en gedragspatronen). Ik integreer al deze principes in mijn behandelingen met Orthomoleculair-, Darm-, Oligo-, Fytho-, en Coaching methodieken.

Ontdekkingsbeurs

Wegens groot succes wordt er voor de tweede keer de Ontdekkingsbeurs georganiseerd.

Op zondag 11 december 2011 is er een kleinschalige beurs op het gebied van gezondheid, wellness en spiritueel vlak in Maarssen. De toegang is GRATIS. De openingstijd is van 10.00 tot 16.00 uur. Simahealth en Gezondheidstuin.nl hebben op deze beurs een gezamenlijke stand.

Voor Simahealth zal de Orthomoleculaire therapeut Simone Engel aanwezig zijn.

Gezondheidstuin.nl staat op de beurs met een selectie uit het assortiment. Speciaal voor de beurs zijn er speciale beursaanbiedingen. Zo zijn er warmte knuffels voor klein en groot, superfood producten en verzorgingsproducten te koop.

Het adres van de beurs is:
Dr. Plesmanlaan 446
3601 DN Maarssen

U bent van harte welkom!

mbog 736tllogo batc footerOnze praktijk is aangesloten bij de beroepsverenigingen MBOG en BATC.